V iskanju prave otroške sobe

Opremljanje otroške sobe, pomenijo prihod novega življenja. Starši se tega lotijo z veliko ljubezni in nestrpnega pričakovanja, zato so tudi njihova merila za opremljanje višja kot sicer. Otroške sobe so pač nekaj posebnega, ker ko v njih prespijo nova bitja, postanejo čisto nov svet. Podariti življenje je pač velik čudež, zato si želimo, da otroške sobe to tudi sporočajo.

Recepta, kako do prave otroške sobe, ni. Obstajajo pa zamisli in ideje, ki se prelevijo v zahteve in pričakovanja. Hitro oblikujemo seznam obveznih elementov, katere zahtevamo in v njih se zrcalijo pričakovanja visoke kvalitete in velike uporabnosti. Otroške sobe so prostori v bivališču, ki najprej nudijo zavetje novemu članu družine, nato se v njih razlega smeh ob igri in kasneje polni možgane z znanjem. Če se pravilno lotite opremljanja otroške sobe, boste za vse tri faze lahko z minimalnimi spremembami in priredbami lahko uporabili eno linijo pohištva in ne za vsako svojo.

Skrivnost opremljanja otroške sobe je v dobri kompoziciji osnovnih delov, ki se lahko prelevijo v nove kose pohištva. Tako naprimer iz posteljice nastane mladinska postelja, iz previjalne mize pa komoda s predali, vratci ali poličkami. V končni fazi je pri prehajanju faz in odraščanju otroka potrebno prilagoditi okrasne detajle in povečati posteljo. Da pa bi to lahko dejansko storili, je potrebno že na začetku izbrati takšno pohištvo, ki ne kriči po otrocih. Elegantne linije, ne preveč kričeči odtenki in fiksni okraski. O tem, v kateri fazi je otrok naj govorijo stene, dekoracije in detajli, ki jih pri prestopanju faz enostavno spremenite, namesto da zamenjate celotne otroške sobe.

V spletni trgovini Mali vragci imate pestro ponudbo pohištva za otroške sobe, ki je izdelano po najvišjih standardih in iz najkvalitetnejših materialov. V osnovnih sestavih prejmete posteljo, previjalno mizo in omaro, po želji pa lahko k sestavu dokupite še različne dodatne kose pohištva. Opremljanje otroške sobe je lahko prav enostavno, naj pa bo vedno zabavno!