Šolske torbe Target

Otroci odraščajo in kmalu bodo na predšolske dni ostali samo še lepi spomini. Preden pa se vaš otrok odpravi v šolo morate poskrbeti za vse šolske potrebščine, katere bo vaš malček ali malčica potrebovala v osnovni šoli. Med najdražjimi kosi ter vsekakor tudi najbolj pomembna je šolska torba. Na zunaj so šolske torbe še vedno enake kot so bile pred desetletji, a če jih pogledate bolj natančno boste videli, da so šolske torbe postale prave mojstrovine in da je za izdelavo kvalitetnih in trpežnih potrebno veliko znanja in tehnologije.

Target je svetovno znana blagovna znamka šolskih torb ter določenih ostalih šolskih potrebščin, kot so peresnice, torbe za copate, zvezki in podobno. Vsi izdelki so izjemne kvalitete, a mi bomo to pogledali predvsem torbe.

Poliester 600D

To je oznaka materiala iz katerega so izdelane vse šolske torbe blagovne znamke Target. Gre za izredno gosto tkano tkanino iz poliestrskih vlaken, ki je vodoodporna in izredno trpežna. Poliester je tudi material, ki na soncu ne izgubi svojih izvornih lastnosti. Zato je tkanina 600D kot nalašč za izdelovanje izdelkov za zunanjo uporabo. Prav zato je poliester 600D idealen tudi za izdelavo šolskih torb. Torbe Target zato izpolnjujejo najvišje zahteve kar se tiče zaščite njene vsebine.

Ni vam potrebno skrbeti, če otroka na poti domov ali iz šole ujame dež. Vsebina v šolski torbi je varna in zaščitena.

Kvalitetna izdelava

Šolske torbe Target so izdelane pod strogim nadzorom zato je njihova kvalitetna vedno odlična. Če otrok vsaj malce skrbi za torbo bo skoraj brez znakov uporabe, če odštejemo umazanijo, torba zdržala kar nekaj let.

Inovativni pristopi ter nenehne izboljšave

Target nenehno stremi k izboljšanju svojih izdelkov. Odličen primer je njihov model Superlight.

Osnoven model je kot poglavitno prednost poleg kvalitetnih materialov izpostavljal nizko težo. Zaradi teže okoli 800 g je tudi dobil ime Superlight.

Prva izboljšava, ki je nahrbtnik doletela je bilo odlično hrbtišče z imenom Anatomic Air System. Poleg odlične lege šolske torbe na hrbtu je hrbtišče nudilo optimalen pretok zraka in s tem bistveno zmanjšalo potenje otroka.

Najnovejši model ERGO je šel še korak dalje. Da je možno šolsko torbo namestiti na najboljši možen položaj se poleg dolžine naramnic lahko nastavlja tudi višina zgornje pritrditve naramnic. S tem je mogoče torbo pri manjših otrocih dvigniti tako, da je spodnji del v višini bokov, kot tudi mora biti (torba ne sme nikoli pasti na ritnici).

Target je tako svoj model Superlight v zelo kratkem času zelo izpopolnil in je zato pri veliko starših prva izbira za svoje prvošolarčke.

Zakaj in kje kupiti šolsko torbo Target?

Ker je podjetje znano po svojih kvalitetnih izdelkih, ki starše vedno znova prepričajo. Eden od razlogov je tudi ta, da veste, da ste otroku omogočili uporabo najprimernejše torbe in boste z njihovo uporabo zaščitili tako otroka kot tudi šolske potrebščine.

Šolske torbe Target dobite v večini trgovin s šolsko opremo ter knjigarnah, na spletu pa jih po odličnih cenah lahko naročite v otroški spletni trgovini Bimbo.si.