PRO-MAK ALI RECEPT ZA SANJSKO POROKO

Poročna vabila, naprsni šopki (rožice ali pa priponke), poročni konfeti, mašne na poteg, prevleke za stole, poročna dekoracija, škatle za pecivo – to je le del ponudbe, ki jo za vas pripravlja podjetje Pro-mak. Pri njih vedo, da je kakovost in zadovoljna stranka nekaj najpomembnejšega, zato se vedno znova trudijo in pripravljajo nove in konkurenčne zamisli, da bi bila vaša poroka kar se da nepozabna. Za vse pare, ki radi sodelujejo med seboj ter ustvarjajo ponujajo prav nekaj posebnega, in sicer da si svoje vabilo na poroko izdelate kar sami. Ker pa bi sami težko idealizirali svoje želje vam v njihovem razstavnem salonu v Ljubljani ponujajo ogromno prostora, kjer lahko ustvarjate. Za vas bodo pripravili najrazličnejši material v najrazličnejših barvah, tako da bosta zlahka našla nekaj kar obema ustreza.

Pripravili vam bodo trakce, mrežice, krispi trakove, korale, perlice, čipke ter ogromno drugega materiala, tako da boste lahko takoj pričeli z izdelovanjem. Če se vam bo zataknilo kako naprej pa imajo za vas pripravljene različne modele poročnih vabil, lahko pa vam tudi svetujejo kako naprej ter katere kombinacije so prave. Izdelajo vam lahko vzorec vabila ali pa kar vsa vabila izdelajo pri Pro-maku, da boste sami brez skrbi. Vsaka poroka pa mora imeti tudi naprsne šopke, ki svatom povedo, da so tudi oni del poroke – tudi naprsne šopke lahko izdelate sami. Še posebej pa priporočajo, da se vsa dekoracija torej tudi poročno vabilo in naprsni šopki ujemajo. Posebno pozornost pa lahko namenite svatom tako, da jim poklonite manjše, simbolično darilo, kot je na primer mošnjiček s cvetjem, ki je lahko isti kot ste ga že uporabili na poroki. Še posebej popularna je sivka, lahko pa uporabite katerokoli drugo cvetlico ali darilo kot je kozarček za marmelado, simbolična svečka, steklena vaza, eterična olja…

Za več idej za poročna vabila, konfete ter vse kar potrebujete za poroko si lahko ogledate spletno stran promak.si, kjer vam še posebej priporočamo, da si ogledate njihovo galerijo. Posebno pozornost pa je potrebno nameniti tudi poročni dekoraciji, kjer civilni in cerkveni poroki vnesete neko toplino ter obenem poživite prostor. Večino časa pa boste preživeli na pogostitvi oziroma plesišču zato je pomembno, da tudi temu prostoru namenite dekoracijo pa naj bodo to lampijoni ali srčka iz zgibanega svilenega papirja.

Pro-mak je po celotni Ljubljani in tudi širši okolici poznano kot izjemno kakovostno in učinkovito podjetje, ki opremlja poslovne in stanovanjske prostore, tako da jim vdahnejo dušo in se ob tem počutimo, da smo doma. Še posebej v prazničnem času so njihove storitve zelo iskane saj opremljajo večino trgovin in poslovnih prostorov. Ne pozabite jih obiskati v njihovem razstavnem salonu in si ogledati, kaj vse vam ponujajo, lahko pa jih zgolj pokličete in se pozanimate o vsem kar vas zanima in z veseljem bodo odgovorili na vaša vprašanja. Na njihovi spletni strani promak.si pa si lahko ogledate tudi njihovo video predstavitve, ki vas bodo še dodatno prepričale da so najboljši.