Prednosti uporabe Magento modulov

Magento zagotavlja uporabniku fleksibilnost, prilagodljivost, odzivnost in popoln nadzor nad lastno spletno trgovino. Uporabnik nadzoruje vse od postavitve in razporeditve posameznih rubrik, vzpostavitve komunikacije s strankami, do plačilnih načinov in nadzorovanja navad kupcev. Pomaga vam pri prepoznavanju potreb strank in izboljšanju uporabniške izkušnje. Magento moduli so primerni tako za osnovne manjše trgovine, kot tudi za večje mednarodne.

Možnost za širitev in nadgradnjo

Magento moduli so odlična izbira tudi za manjše trgovine z nekaj izdelki, ki razmišljajo o širitvi na tisoče novih izdelkov. Pri širitvi ni potrebno vzpostaviti nove platforme, temveč zadostuje že nadgradnja in dodajanje določenih novih vtičnikov in dodatkov. Na ta način se spletna trgovina širi skupaj z vašo izboljšano ponudbo, brez dodatnih večjih stroškov za nadgradnjo ali morebitni prenos na drugo platformo.

Podpora spletne skupnosti

Magento je primeren za manj vešče uporabnike, ki niso spletni razvijalci oziroma oblikovalci. Spletna skupnost vam namreč zagotavlja dovolj podpore za vzpostavitev in nemoteno delovanje trgovine. Na začetku boste lahko uporabljali osnovne funkcionalnosti Magenta brez skrbi in zapletov. Sčasoma pa bodo prišli v poštev Magento moduli za enostavnejši vnos in nadzor nad podatki, nadgradnjo, izboljšavo, pohitritev plačilnega procesa in podobno. V kolikor se vam pojavijo večje komplikacije, pa je bolje, da se posvetujete z Magento strokovnjaki v Sloveniji.

Največje prednosti

Magento je vsestranska platforma, ki je enostavna za namestitev in omogoča uporabo različnih razporeditev, vtičnikov in aplikacij. Ima več kot 1000 oblikovanih predlog in je povsem fleksibilna ter prilagodljiva uporabniku. Njena funkcionalnost je združljiva z drugimi sistemi, kot so na primer sistemi za obračun in plačilni promet, statistične aplikacije in podobno. Pri uporabi ste neodvisni od ponudnika in lahko sami ustvarjate, dodajate vsebino in prilagajate trgovino v skladu z vašimi preferencami. Zagotavlja tudi možnost dodatnih popustov in promocij. Ustvarite lahko na primer posebno ponudbo za stranke, ki prepričajo prijatelje, da nakup opravijo na vaši strani.