Plinski in električni žari

Še iz pradavnine izvira želja, da mora moški nahraniti žensko in družino. Tudi, danes se ni to spremenilo še vedno imajo v svojih genih to zapisano. Večina moških prepustih kuho ženskam, nekje pa ženske sploh ne smejo blizu in to je peka na žaru. Še posebej v teh poletnih dneh, ko se odpira sezona čevapčičev in ražnjičev, je veliko družin in seveda tudi moških že prižgalo žar ter imelo piknik. Danes mora imeti doma že vsaka družina žar, pa naj si bo to plinski žar ali električni žar, kjer se lahko s peko pohvalijo družini in prijateljem. Zato pa je potrebno imeti žar, ki ustreza vsem družinskim članom, ga lahko postavimo na vrt oziroma je tako velik, kot imamo prostora, si ga lahko privoščimo ter ga tudi večkrat uporabljamo. Podjetje Flamula se ukvarja s prodajo najrazličnejših vrst žarov, zunanjih kuhinj, plinskih gorilnikov, pribora za žar ter grelnikov prostora.

V njihovi ponudbi žarov pa najdete tudi električne žare, ki so primerni za vse tiste, ki doma nimajo vrta, saj ga lahko postavite kar na balkon ali pa kar v notranjosti stanovanja oziroma stanovanjskega bloka. Vse kar potrebujete za peko je le hrana in električni priključek, prednost električnega žara pa je to, da ne povzroča nobenega dima in ognja. Prav zato pa so električni žari varni, saj nimajo nobene prisotnosti ognja, obenem pa lahko poljubno nastavljate temperaturo pečenja. Narejeni so po sistemu infrardečih žarkov, kjer se temperatura prenese, to pa nam omogoča, da je hrana pečena enakomerno in pečena v globino. Več podrobnosti o velikosti, dimenzijah, barvi, ohišju, moči gorilnikov, garanciji in še drugih specifikacij si lahko ogledate na spletni strani flamula.si.

Na njihovi spletni strani pa boste našli tudi izjemno široko, pestro in raznovrstno ponudbo plinskih žarov. Med seboj se razlikujejo v moči gorilnika, številu gorilnikov, velikosti plošče, dimenzijah, ali je žar prenosen ali ne, ceni ter vseh dodatnih značilnostih in posebnostih. V večini žarov je vgrajena tudi posebna posodica v kateri se vsi odvečni sokovi odtekajo, zato je čiščenje žara enostavno. Prav tako so danes večinoma vsi žari že narejeni tako, da so plošče in površine zaščitene pred rjavenjem, saj so prevlečene z matiranim emajlom. Take litoželezne površine pa razporedijo toploto, emajlirana površina pa nam omogoča, da žar enostavno očistimo in tudi njegov izgled je estetski. V ponudbi podjetja Flamula pa boste našli tudi prenosne plinske žare, ki ga lahko enostavno pospravite in uporabite šele takrat ko ga znova potrebujete. Večinoma vsi žari v njihovi ponudbi imajo 5 letno garancijo na vse sestavne dele iz katerega je žar.

Za več informacij in podrobnosti pa jih lahko pokličete na njihovo telefonsko številko oziroma jim pošljete elektronsko pošto. Produkte pa si lahko ogledate tudi v njihovem razstavnem salonu, ki ga najdete v Ljubljani in z veseljem vam bodo razkazali vse izdelke in vam tudi svetovali, kateri je najbolj primeren za vas in vaš dom.