Otroški vozički

Otroški vozički iz leta v leto dobivajo več funkcij in elegantnejše linije, zato ni čudno, da je na trgu prisotnih vedno več blagovnih znamk, ki se predstavljajo z inovativnimi sistemi in privlačnimi cenami. Eden takšnih novih in zanimivih kreacij je zagotovo tudi otroški voziček X-Trall.

Sodobni otroški vozički se ne ponašajo le s sodobnim dizajnom, ampak blestijo predvsem zaradi svoje multifunkcionalnosti. Takšni otroški vozički zagotavljajo popolno udobje in varnost za vas in vašega otroka. Ker je v kompletu ne le ogrodje, športni del, globoka košara in avtosedež, ampak tudi prevleka za noge, dežna prevleka in previjalna torba, boste z enim kompletom dobili vse kar potrebujete za začetek.

Otroški vozički zagotavljajo vedno več udobja in funkcij za starše, tako ta voziček omogoča nastavitev višine ročaja vozička, ki je oblečen v eko usnje za udobnejše prileganje. Napihljiva kolesa imajo nastavljive amortizerje in so popolnoma vrtljiva za enostavnejše manevriranje. Najboljše pri tem vozičku je, da se vse elemente lahko na ogrodje namesti v obeh smereh – v smeri vožnje in obrnjene nazaj proti staršem.

V globoki košari imate okno za prezračevanje in nastavljivo naslonjalo, ki omogoča otroku tudi sedenje, ne le ležanje. Bombažna vzmetnica je snemljiva in pralna v pralnem stroju. Celotna košara ima celo možnost zlaganja in tako v prtljažnem prostoru zavzame še manj prostora. V športnem sedežu lahko otrok tudi spi, saj se ga lahko poleže v spalni položaj. Pet-točkovni varnostni pas ima ramenske blazinice in je tako še udobnejši. Na zadnji strani strehice imajo starši na voljo prostoren žep, ki pride prav za shranjevanje pripomočkov, igrač in drugih stvari. Kot drugi otroški vozički ima tudi X-Trall v kompletu avtosedež, ki je primeren do 11 kg teže otrok in lahko služi tudi kot gugalnik.

Celotni sistem vas bo navdušil, ker je res privlačno narejen in omogoča veliko mero udobja za otroka in starše. Otroški vozički so nujna otroška oprema, zato le izberite tistega pravega, ki bo zadovoljiv vse vaše potrebe.