Ocena tekalne steze Sole

Dve najpogostejši frazi, ko govorimo o tekalnih stezah SOLE Treadmills sta “najhitreje rastoče podjetje” in “vodilni proizvajalec.” Če iščete kakovostno tekalno stezo, ki je cenovno dostopna, ste verjetno srečali tudi tekalno stezo SOLE. Če ste te tekalne steze torej že srečali, potem ste ti frazi zagotovo slišali.
Vendar, ali so resnične? Si SOLE Fitness izdelki, natančneje tekalne steze, zaslužijo takšne trditve? V tem pregledu tekalnih stez SOLE se bomo poglobili v podjetje, si ogledali, zakaj so tako odlični, ocenili več njihovih izdelkov in vam podali vse informacije, ki jih morate vedeti, preden se odločite za nakup tekalne steze SOLE.
Kje so tekalne steze SOLE Proizvedene
Preden se poglobimo v tekalne steze SOLE je potrebno podati kratko zgodovino podjetja, da dobite nekaj perspektive o tem, zakaj so tako popularne.
SOLE Fitness ima sedež v ZDA v mestu Salt Lake City, Utah njihove tekalne steze pa proizvaja Dayco, tajsko podjetje.
SOLE fitness, kot podjetje, je proizvodnjo in trženje tekalnih stez začelo za zdravniško industrijo. Tekalne steze so se kmalu prikradle v svet fitnesa v hotelih, na križarkah po vsem svetu.
Uspeli so podpisati več pogodb z Omni Hotels, Hotel Monaxo in Hoteli Hilton. Tako so se osredotočali na proizvodnjo tekalnih stez za specifično uporabo v višje razrednih hotelskih sobah; takih luksuznih sobah, ki imajo ekskluzivno tekalno stezo!
Od tam naprej je bila proizvodnja in trženje stez ter druge opreme za splošno javnost preprosta.
SOLE Fitness še vedno dela v sodelovanju s hotelskimi verigami in njihovimi telovadnicami, a je proizvedel veliko serijo tekalnih stez za prodajo javnosti. Od leta 2016 SOLE Fitness proizvaja več svetovno najpopularnejših tekalnih stez, sobnih koles in veslačev na trgu.
Trditve “najhitreje rastočega” in “vodilnega proizvajalca” so popolnoma upravičene. Velik uspeh izdelkov SOLE je povezan s tem, kako je tekalna steza SOLE proizvedena.