Čiščenje kristalov

Imate super kristal doma, nosite ga vselej s seboj, ker ste ugotovili, kako dobro je del za vaše določene težave? Ugotovili in prepoznali ste učinek in seveda ga želite še naprej nositi. Pa vendar, imate občutek, da ta izgublja moč in je potrebno čiščenje kristalov? Seveda.

Kristali se pri nošenju in uporabi lahko preveč nasrkajo slabe energije in vibracij in jih zato moramo pravilno in ustrezno očistiti, če želimo, da še naprej služi svojemu namenu in ga še naprej nosimo ter učinkuje kot doslej. Nič hudega, saj je čiščenje praviloma lahko zelo enostavno in ga lahko opravimo kar sami.

Namreč, kristale je pomembno in potrebno čistiti vsak mesec. In zanimivo je, da nam je pri tem potrebna najprej tekoča voda. Kristal enostavno spiramo pod tekočo vodo in sicer nekje okrog 3 minute. Voda mora biti mlačna. Kar pa je tudi pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije. Zanimivo je, kristal je naš in je zato ščitil nas in smo torej edini, ki ga lahko enostavno, hitro in učinkovito tudi očistimo. Ko smo to storili, potem ga še postavimo za nekje 3 ure na sonce, da se napolni z univerzalno energijo. In dejansko je to to.

Se pa svetuje in predlaga, da je čiščenje kristalov v času polne lune. Zvečer jih umijemo in jih čez noč prepustimo luni, zjutraj pa še soncu. Gre za odličen način čiščenja, ki bo poskrbel, da se bo kristal dejansko tudi očistil vsega, kar se je nanj slabega preneslo.

Ko kristale čistimo, se izogibajmo in ne uporabljamo nobene soli in tudi ne namakamo kristalov predolgo. Kristale pa lahko čistimo tudi s kadilom in v tem primeru namesto, da ga postavimo pod tekočo vodo, ga nastavimo dimu kadila. Enako pa moramo misli usmeriti v to, da se kristal očisti.

Čiščenje je zelo hitro in enostavno, predvsem pa učinkovito.