Zibelka

Mnogo staršev ob načrtovanju otroka pomisli na marsikatero stvar, od vzgoje, do financ in prostora, ki ga potrebuje zanj. Zibelka je dobra rešitev za prostorsko stisko v spalnici staršev ali dnevno počivališče dojenčka.

Zibelka je posteljica manjše dimenzije (90x40cm), torej se lažje postavi v kot sobe staršev ali ob zakonsko posteljo, kjer ima mama ali oče hitrejši in lažji dostop do dojenčka, ki pa kljub vsemu spi v svoji postelji. Zibelka tako omogoča, da je dojenček prve mesece v neposredni bližini staršev, sploh ponoči, kar je velika prednost dokler se dojenček še ponoči hrani. V primeru dojenja, je mama precej utrujena, sploh takoj po porodu.

Najti skupen ritem z dojenčkom je naporno in zahtevno, neprespane noči pa pri tem ne pomagajo veliko. Večkratni nočni sprehod v drugo sobo zna biti še dodatno izčrpajoče za starša in na daljši rok ne koristi nikomur. A kljub temu si starši želijo, da njihovi otroci spijo v svoji postelji, da so na varnem in jim je udobno. Zibelka je tako odlična rešitev za nastalo situacijo. Otrok je bliže staršem, hitrejši je dostop do njega in zaradi unikatne funkcije guganja, ga je lažje in enostavneje uspavati nazaj brez pestovanja. V primeru, da je postavljena zibelka ob posteljo, lahko dojenčka gugamo kar leže iz postelje. Počitek za oba. Doječa mati si bo s pomočjo zibelke pridobila kakovosten počitek, dojenček pa dober in zdrav spanec ter zadovoljno mami. V primeru hranjenja po steklenički, pa bosta oba starša uživala prednosti bližine otroka zaradi tega kje je zibelka postavljena in njenih edinstvenih prednosti, ki jih ponuja.

Zibelka ponuja veliko prednosti, predvsem prostorske. Starši si v iskanju skupnega ritma z dojenčkom želijo le najboljše za oboje in zibelka pogosto ponuja rešitev. Spletna trgovina Mali Vragci ponuja bogato izbiro visoko kakovostnih zibelk, tako da se za vsako družino najde kakšen model. Preverite katera zibelka je prava za vaš žep in okus!