ZA SVEŽ VONJ IN ČIST ZRAK V DOMU POSKRBI VRTNA KUHINJA.

Kuhanje na prostem. Dušenje zrezkov, pohani siri, dimljene jedi. Naj vam z vonjavo ne pokvarijo udobja v vašem domu. Vrtna kuhinja čaka na vas in vašo kuharsko spretnost.

Ste oseba, ki se rada zadržuje v kuhinji? Je kuhinja prostor, ki vas dopolnjuje? Si radi pripravite dober jedilnik in z njim očarate tudi vse svoje najbližje? Potem si dovolite poletno razvado na kubik. To je vrtna kuhinja. Z njo boste dosegli popolnoma nov način in hkrati nov pogled na kuhanje. Kuhanje na prostem je zelo svobodno dejanje. Ni težav z dimom in vonjavami. Predvsem pa vaš dom ne bo imel neprijetnega vonja po hrani, ki pa kot vemo, se zelo rad prikrade v oblačila, ki jih nato nosimo tudi v službo ali v šolo. Verjetno si ne želite, da bi vsi okrog vas vedeli, kaj ste danes imeli na jedilniku. Naj vaše obleke ne izdajo vašega recepta.

Vrtna kuhinja je poseben prostor, ki si ga lahko omislite tudi, če ne živite v hiši. V kolikor imate vrt, potem imate dovolj prostora za kakšno lopico in ogradni prostor, v katerem bo vaša kuhinja. Ni potrebno, da vgradite najboljše in najdražje elemente. Saj veste, cena ni merilo užitka. Kar je najpomembnejše je to, da zagotovite varno in zdravo uporabo kuhinje. Kuhanje na prostem v spomladanskih in poletnih dneh, predstavlja obilico užitkov. Vendar pa kot pri vsakem kuhanju na prostem, morate biti ves čas ob ognju oziroma pri ogrevalnih telesih. Kaj hitro se lahko zgodi, da ogenj uide izpod nadzora. Vendar verjamemo, da se kaj takšnega ne bo zgodilo, ker smo ljudje naravnost odvisni od vonja, ki nastane pri pripravi hrane. Prav tako pa naravnost obožujemo barve hrane, ki se mešajo v ponvi ali kozici. Naj vam vrtna kuhinja odpre vrata v nov svet kuhanja. To je kuhanje brez meja.