Vibratorji

Ste čisto zmedeni med vsemi vibratori na tržištu in sploh ne veste katerega bi izbrali? Brez panike, pojdimo lepo po vrsti, in preglejmo prednosti in slabosti vsakega iz med njih. Kateri so najpopularnejši, najzanimivejši, najbolj preprosti za uporabo in kateri imajo največ nastavitev. Vse to, si bomo ogledali v današnji objavi o vibratorjih. Na koncu boste sigurno vedeli, katerega izbrati.

Začeli bomo z najpopularnejšim vibratorjem, tako imenovanim zajčkom oz. rabbit vibratorjem. Rabbit vibrator je vibrator, ki resnično poskrbi za skoraj vse. Zajček običajno posnema moški spolni ud, vendar ima na koncu presenečenje, saj se glavica tega uda vrti in tako stimulira vašo G točko. Vendar to še zdaleč ni vse, prava vrednost rabbit vibratorja, zaradi katere je obnorel svet, je nastavek v obliki zajčjih ušes (od tu tudi ime), ki stimulira klitoris. Tako imate zadovoljeni dve erogeni coni, če želite zadovoljiti še tretjo, si lahko zraven omislite še analni čep, potem pa vam res nič več ne bo manjkalo.Poleg zajčka, G točko in klitoris hkrati stimulira tudi t.i. We-Vibe. Silikonski nastavek z daljincem, ki vibrira in je vodoodporen. Vsekakor vreden razmisleka.

Recimo, da ne želite vaginalnega vibratorja, brez skrbi obstajajo tudi vibratorji, ki so namenjeni stimulaciji izrecno klitorisa. Te vrste vibrator se uporablja tako, da se ga enostavno namesti na klitoris, potem pa se enostavno prepustite prijetnim vibracijam, ki vas odpeljejo v nebesa. Če vas zanima te vrste vibratorji, vam naj namignem besedo- metuljček.
Tudi vibrator namenjen izrecno vaginalni stimulaciji obstaja. Ste že slišali za vibracijski jajček? Spada namreč med najbolj popularne spolne igračke za ženske. Vibrator v obliki jajčka lahko vstavite v anus ali vagino, nato pa z daljincem (ki deluje na 20m) vklopite (ali pa ga vklopi vaš partner) in ga nastavite na, do 7 različnih, hitrosti vibriranja. Naj omenim še, da je jajček vodoodporen ter da lahko vibrira, utripa ali pa se v vas dviga in spušča.

Za konec pa še vibratorji, ki stimulirajo anus. Anus seveda lahko stimulirate tudi z vibratorjem, ki je namenjen vaginalni stimulaciji. Vendar je, če ne iz drugih razlogov, iz higienskih razlogov pametno razmisliti o vibratorju namenjenemu izrecno stimulaciji anusa. Te so ponavadi malo manjši in v obliki trikotnika. Vsekakor priporočam vibrator za stimulacijo anusa in še zajčka, da boste resnično popolnoma zadovoljeni.