Profesionalen board servis za več užitka pri deskanju na snegu

Za vsako šport je potrebna primerna oprema, ta pa zahteva redno vzdrževanje. Tako kot servisiramo smuči, je treba servisirati tudi snežno desko oziroma snowboard, ne glede na to, kakšne vrste deskar smo – povsem ljubiteljski ali tekmovalni. Dober board servis namreč ni nujen zgolj za tiste, ki želijo odlične tekmovalne rezultate, za te pa mora biti deska vedno pripravljena po najvišjih merilih. Pomembno je, da nam board servis tudi za ležerno deskanje preko zasneženih smučišč zagotavlja udobje in varnost oziroma nam omogoči, da je boardanje čim bolj enostavno. To pa seveda zahteva primerno ostrino robnikov, pravo obdelavo drsne površine in vse druge prilagoditve. Na koliko časa? Če na snegu niste veliko, bo enkrat letno dovolj, če se ukvarjate z deskanjem pogosteje, na vsakih deset dni snega, za tekmovalne deskarje oziroma tiste, ki se ukvarjajo s treningi, pa se deska popravi, obnovi in prilagodi celo še bolj pogosto.

Zakaj dober board servis obljublja boljšo vožnjo?

Zlasti za ljubiteljske deskarje, ki niso v odlični telesni formi, je lahko deskanje tudi naporen šport, po katerem se hitro čuti bolečine v vseh mišicah. Ko je telo utrujeno, pa je še toliko bolj pomembno, da imamo dobro opremo. Zavoji brez velikih naporov, hitro ustavljanje in lepo drsenje nam prihranijo veliko energije, tako lahko ves dan uživamo v vožnji in se seveda tudi precej manj ukvarjamo s poškodbami. Prav takrat, ko smo utrujeni, zaradi utrujenosti neprevidni, oprema pa nam ne služi tako, kot bi morala, namreč pride do največ nezgod, pri katerih beležimo zvine in zlome.

Kje najti najboljši servis snežnih desk?

Pri nas za profesionalce oziroma tekmovalce skrbi ljubljanski board servis, ki ga lahko najdete na medi-sport.si. Pri njih imajo vse potrebne naprave, ki omogočajo vrhunsko servisiranje snežnih desk in smuči, prav tako pa so cenovno prilagodljivi – če pripeljete na servisiranje dve ali več desk (odlično za družine ali klube), se cena servisiranja zelo ugodno zniža, kar pomeni, da dobite profesionalno storitev za najboljšo možno ceno.