Izbira kvalitetnih vhodnih vrat, naložba v boljši dom

Čeprav je fasada prva stvar, ki jo opazimo na hiši, so tudi vhodna vrata zelo pomemben del podobe in funkcionalnosti hiše. Kvalitetna vhodna vrata pa ne izboljšajo samo izgleda hiše, izboljšajo tudi varnost in preprečujejo vlome nepridipravov, ki se hočejo polastiti vaših predmetov. Večina vhodnih vrat je lesenih, les je okolju in očem prijazen material, za gradnjo se uporablja že od nekdaj. Nizkocenovna in nekvalitetna lesena vhodna vrata pa lahko po večletni izpostavljenosti vremenskim razmeram postanejo najšibkejši člen. Seveda je pri vseh lesenih vratih potrebno vzdrževanje vendar je pri masivnih vratih tega vzdrževanja veliko manj.

Les je že res manj odporen na vremenske razmere kot kovinska vrata vendar se ogromno ljudi še vedno odloča za lesena vhodna vrata saj videz tega materiala težko nadomestimo. Ob minimalnem vzdrževanju pa lahko taka vrata kljubujejo zobu časa mnogo generacij.

V trgovinah lahko izbirate med veliko modeli vhodnih vrat a vendar se vam pri izbiri lesenih vrat veliko bolj splača izdelava vhodnih vrat po meri. Slovenija je založena s kvalitetnim lesom in vrhunskimi obrtniki, ki surov les spreminjajo v prave umetnine.

Prednosti izdelave katerihkoli izdelkov po meri je zelo veliko, to pa se posebej odraža pri lesenih vratih. Ko se odločite za izdelavo takih vrat lahko izbirate vse karakteristike kot si želite, vse od nestandardiziranih mer, debeline vrat, izolacije, dodatkov kot so steklo, kljuk, nasadila in ostalo. cena takih vrat ne bo veliko višja od tistih v trgovini, kvaliteta pa bo neznansko boljša.

Kot sem že povedal malo višje smo v naši državi na področju obdelave lesa kar na dobrem nivoju, veliko mizarstev izdeluje zelo kvalitetne izdelke. Mizarstvo Markelj iz Poljanske doline je eno izmed njih. Znani so predvsem po izdelavi notranjih in vhodnih vrat vseh oblik in velikosti, v sodobno opremljeni delavnici pa izdelujejo tudi mnoge druge izdelke kot so kuhinje po meri, otroške sobe, dnevne sobe, savne, stopnice ter ostalo pohištvo. Kvalitetni izdelki ter izjemen smisel za dizajn so jih izstrelili v sam vrh slovenskih mizarjev, njihove cene pa so še vedno ostalo dostopne širši množici. Oglejte si vhodna vrata cenik in se prepričajte sami. Redno sodelujejo na številnih obrtnih sejmih po Sloveniji in tujini, na njihovi spletni strani si lahko ogledate izdelke iz lesa po meri za katere so odgovorni.

Pa se vrnimo k vhodni vratom, vrata izdelana pri njih vam tudi zmontirajo, opravijo demontažo in montažo, v svojo kvaliteto pa so prepričani, kar potrjuje tudi garancija do 10 let. Na telefonskih številkah, ki jih najdete na spletni strani so vam vedno na voljo za svetovanje in različna vprašanja.

Bližamo se koncu članka in če se še vedno odločate kateri tip vrat boste izbrali, vam svetujem lesena vhodna vrata, izbire zagotovo ne boste obžalovali.