Igrače

Najpogostejše darilo, ki ga otroci prejmemo v času božično-novoletnih praznikov so igrače. Ta čudoviti čarobni čas, ko so igrače tudi največja želja malih otrok. Z njimi ne pride le kup plastike ali čas, ki ga dobijo ob tem starši, kot si pogosto narobe interpretiramo. Z božično-novoletnimi darili, ki jih nosijo izmišljeni čarobni možje in nagrajujejo otroško pridnost, se razvija tudi otroška domišljija, uresničujejo se želje, rastejo sanje. Otroci imajo že sami razdelan spisek želja in igrač, ki jih želijo imeti in o katerih običajno sanjajo skozi vse leto.

V prazničnem času se obdarujemo z lepšimi, bolj posebnimi in dragocenejšimi igračami. Takšnimi, ki niso ravno za vsak dan. Pametno se je le vnaprej domeniti, kdo bo podaril kakšno igračo iz verjetno dolgega spiska, ki ga ima vsak otrok. Babice in dedki so navadno tisti, ki izberejo kolesa, skiroje, poganjalčke in druge malo večje igrače. Starši lahko izbiramo med kakšnimi bolj didaktičnimi igračami, sestavljankami, za deklice seveda kakšne punčke, vozičke. Tako fantki kot punčke bodo veseli pomanjšane verzije pohištvenih elementov, v kateri bodo lahko denimo navdušeno oponašali mamico v kuhinji. Ali pa kosilnice, s katero se bodo navdušeno podili po zunanjih travnih površinah.

Majhni otroci se namreč navdušujejo nad vsem, kar počno odrasli. In v vsem si jih želijo oponašati. Zato so najbolj srečni, ko jim ustvarimo njihov mali svet, ki vsebuje vse elemente sveta odraslih.

Spletna trgovina Mali Vragci ponuja široko paleto igrač med katerimi lahko izbirate: zunanja igrala, lesene igrače, daljinsko vodene, avtosteze, železnice, konjičke in gugalnike, didaktične igrače, poganjalce, kolesa, tricikle, igrače za najmanjše dojenčke in malo večje malčke, kocke, puzzle … Verjetno bi lahko obkljukali celoten seznam otroških želja, ki ga skrbno pripravijo mali nadebudneži. Igrače so lepo, uporabno in poučno darilo, ki zagotovo razveselijo vsakega otroka.